Zoals je waarschijnlijk al weet zijn er talloze verschillende mediaspelers op de markt. Android TV boxen zijn er in verschillende soorten en maten maar daarnaast bestaan er ook IPTV boxen. Maar als je slechts alleen wilt casten vanaf je telefoon naar de TV is een TV stick misschien wel voldoende. Het verschil zit hem eigenlijk in de behoefte van de kijker. Wat is voor jou de reden om een mediaspeler aan te schaffen? 

Hieronder leggen we in het kort uit wat de verschillen zijn tussen deze soorten mediaspelers. Benieuwd naar het beste aanbod? Klik dan op ‘bekijken’.

Google gecertificeerde Android TV boxen

Kijk jij dagelijks Netflix, Twitch, Videoland of Ziggo Go en wil je gemakkelijk en snel kunnen navigeren hiertussen? Dan is een google gecertificeerde TV box wellicht iets voor jou. 

KM2

Niet-Google gecertificeerde Android TV boxen

Heb jij niks met streamingapps zoals Netflix, KIJK of Ziggo Go en wil jij juist een TV box voor jouw eigen films en series op jouw externe harde schijf? Bekijk dan deze categorie.

IPTV boxen

Wil jij graag televisie kijken via jouw IP adres? Met een IPTV box kun je TV kijken zonder coax kabel. Er zijn veel aanbieders op internet waar je voor een spotprijs duizenden zenders kan ontvangen maar let op: Dit is illegaal!

z8 pro

TV sticks

Iedereen kent wel de meest bekende TV stick, de Google Chromecast. Met zo’n stick kun je makkelijk content streamen van je telefoon naar de televisie. Alles gaat via de wifi verbinding. 

Chromecast